Bakgrunnsbilde

Kurs i partiregnskap

Det er satt opp nye kurs i partiregnskap i februar 2023. Kurset er digitalt blir avholdt over Teams.

Kursholder vil være Christian Fredrik Horst

Kurset er for nye brukere av partiregnskap.

Kurset går gjennom funksjoner i programmet og hvordan partiet kommer seg i gang. Dette vil være et lavterskeltilbud til de som er klar for å ta systemet i bruk, i tillegg til de som er interesserte og bare vil ha mer informasjon.

Kurset vil bli gjennomført digitalt på Teams.

Det anbefales å søke tilgang til partiregnskap i forkant av kurset. Dette gjøres ved å logge seg på partiportalen, gå til menypunkt administrasjon - ny rolle og bruker de nye regnskapsrollene tilgjengelige for ditt parti. Denne tilgangen godkjennes av dine partifeller som også har tilgang til partiportalen.

Når tilgang er på plass kan du logge inn på partiregnskap.

Publisert 19.01.2023

Kontaktpersoner